Skip to content

Política de venda i cancel·lació.

Identificació

Restaurant DIT I FET, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que: 

La seva denominació social és: EDOMATMAN SL

El seu nom comercial és: Dit i Fet Restaurant

El seu CIF és: B06987531

El seu domicili social és: c/ Calderers 10 Baixos  – 17004 Girona (ESPANYA). 

COMUNICACIONS

Per poder comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans que li detallem a continuació. 

Telèfon Comerç: 872 00 49 95

E-mail: info@ditifetrestaurant.com

Adreça de correu postal c/ Calderers 10 Baixos  – 17004 Girona (ESPANYA)

PROCÉS DE COMPRA

Els usuaris registrats a la nostra WEB han d’ésser majors d’edat, i facilitaran les seves dades mitjançant els formularis de registre de manera, exacta i fidel corresponent únicament a la seva persona i acceptant el consentiment respecte a la política de privacitat del Restaurant Dit i Fet.

En l’apartat COM FUNCIONA es troben les recomanacions pel procediment de compra. 

L’impost vigent de l’IVA corresponent és del 10 %. 

FORMES DE PAGAMENT I POLÍTIQUES DE GARANTIA I CANCELACIÓ

La forma de pagament per fer la compra és: 

Amb targeta de crèdit o dèbit.

Es pot fer el pagament immediatament a través de la passarel·la de pagament segura SSL del nostre banc. Si cal tornar o cancel·lar la comanda, l’import es reemborsarà únicament a través de la mateixa targeta de pagament identificada en la comanda. Totes les dades personals i les bancàries estaran protegides amb totes les mesures de seguretat establertes per l’empresa d’acord amb els requisits del Reglament Europeu de Protecció de Dades i amb total confidencialitat.

CANCEL·LACIONS

El restaurant Dit i Fet  tindrà dret a cancel·lar qualsevol reserva pels següents motius:

  • En cas d’error tècnic o tipogràfic en els preus o en la resta de dades dels productes continguts en el lloc web quan es va fer la reserva.
  • Quan els sistemes de seguretat indiquen que la reserva pot ser fraudulenta. 

PROCEDIMENT DE RESERVA

Com puc reservar una plaça al Restaurant Dit i Fet? (d’ara endavant el Restaurant)

Les reserves es poden realitzar de tres maneres:

  1. Mitjançant la nostra web: https://www.ditifetrestaurant.com/reserva/
  2. Acudint en persona al Restaurant durant el nostre horari d’obertura.
  3. Telefònicament.

PROCEDIMENT REGALA DIT I FET

Com faig el pagament?

Els pagaments del Xec Regal es farà mitjançant pagament en línea. Al finalitzar la compra l’usuari rebrà un correu electrònic amb la informació detallada del xec regal, incloent el codi d’aquesta, el nombre de comensals i el preu.

En cas de no rebre el correu, poseu-vos en contacte a través del telèfon 872 00 49 95 

Dades personals.

Les dades personals que ens facilitin s’incorporaran a la nostra base de dades existent amb l’objecte de poder processar la reserva i de facilitar la realització de futures. De la mateixa manera, podrà accedir a les seves dades personals i a la informació de les seves reserves, per modificació o cancel·lació en info@ditifetrestaurant.com. Recordeu que les dades personals han d’indicar-amb la màxima exactitud per evitar confusions o incidències.

Seguretat de les dates personals.

El tràmit de la reserva i el pagament (contenen la informació sobre el seu compte) es realitza a través d’un servidor segur. El programa de seguretat (SSL) codifica tota la informació que escriu abans que se’ns enviï. Així mateix, les transmissions de missatges es protegeixen contra l’accés no autoritzat per part de tercers.

Pagament anticipat de la reserva.

La teva reserva només necessitarà efectuar un pagament total els dies que el restaurant així ho estipuli, per motius de gestió de reserves.

Les reserves que precisin de paga i senyal i més siguin mitjançant pagament en línia, rebran un correu electrònic amb la informació detallada de la reserva, incloent el codi d’aquesta, el dia i l’hora, el nombre de comensals, total del pagament a efectuar i data límit de validesa de pagament. Aquest email li proporcionarà accés al sistema de pagament mitjançant el (Botó pagament amb targeta), per finalitzar el tràmit cal prémer el botó CONTINUAR al final del procés de pagament.

Aquest pagament s’acreditarà i confirmarà l’acceptació de la reserva per part del restaurant, la qual serà comunicada via email.

En cas de no rebre el correu, poseu-vos en contacte a través del telèfon 872 00 49 95

Dret a modificació, desistiment i termini de retracció.

Podrà modificar la data de la reserva en funció de la disponibilitat del Restaurant respecte al nou dia i hora proposat pel client, de la mateixa manera que el nombre de comensals.

Té dret a desistir de la reserva sense cap justificació, en el termini de 10 dies d’antelació respecte a la data reservada. Aquest desistiment li garanteix la devolució del 100% de l’import pagat en fer la reserva.

El desistiment dins dels 9 dies que prevalen a la data reservada, el pagament de la reserva quedarà en dipòsit al restaurant, per a ser usat en un termini màxim de 60 dies a comptar de la data reservada.

En el cas de desistiment de tots o part dels comensals d’una reserva sense avís previ, el pagament a compte d’aquests comensals no generarà dret de reemborsament.

Per exercir el dret de desistiment, haurà d’informar per escrit al correu electrònic: info@ditifetrestaurant.com, facilitant-nos el missatge de desistiment juntament amb el seu nom, el seu número de telèfon i número de reserva.

Contactar amb nosaltres:

Dit i Fet (EDOMATMAN SL)
C / Calderers 10 baixos
17004 Girona
CIF: B06987531
www.ditifet.com
info@ditifet.com

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!